Cine suntem:

Adresa site-ului este: http://pigeonracing.ro.

Adresa de contact este: pigeonracing.ro@gmail.com

 

Ce fel de date colectam si de ce:

Comentariile

Cand vizitatorii lasa un comentariu pe site, nu colectam datele din casutele completate, acestea ramanand pe site doar ca sa evitam spam-ul. Oricui i se pot sterge aceste date de pe site la cerere. Aceste date nu sunt introduse/stocate in nici un fel de baza de date si nici oferite unor terte parti.

Formulare de contact

Datele introduse in formularele de contact nu vor fi stocate in nici un fel de baza de date si nici oferite unor terte parti, se vor folosi doar pentru a putea raspunde inapoi persoanei care a scris.

Cookies

Acest site foloseste cookies doar pentru o navigare mai usoara.

 

 

In afara de cele mentionate mai sus, acest site nu colecteaza alte date cu caracter personal.

 

Termeni si conditii de folosinta:

 

1. Acest site este un site de prezentare a activitatii noastre de crestere a porumbeilor la nivel de hobby.

2. Esti de acord sa nu folosesti acest site in scopuri ilegale.

3. Disclaimer (eliberarea de sub orice forma de obligatii, pretentii si responsabilitati) www.pigeonracing.ro nu face nici un fel de garantie de vreun fel (fie explicita sau implicita) referitor la materialele de pe acest site. De asemenea www.pigeonracing.ro nu garanteaza ca transmiterea acestor materiale nu va fi interpretata si nu garanteaza ca materialele nu contin erori sau ca ele pot fi corectate.

4. Site-ul www.pigeonracing.ro publica materiale facute de catre administratorul site-ului sau de alte persoane sau de alte site-uri  sau poate avea orice fel de parteneriat sau colaborare cu alte persoane sau site-uri.

5. Toate persoanele care viziteaza site-ul pot folosi materialele doar in scop informativ, in forma in care sunt postate pe site si doar pentru ei insisi. Articolele de pe site pot fi copiate si pe alte site-uri sau copiate in orice scop informativ, precizadu-se sursa acestora: www.pigeonracing.ro impreuna cu un link catre acest site.

6. Drepturi de autor: administratorul acestui site are toate drepturile aspura acestui site, inclusiv drepturile de autor, si asupra a tot ce se afla pe site (sau pe serverele pe care este gazduit site-ul, sau pe orice alta locatie care are legatura cu site-ul) in orice fel posibil.

CLOSE
CLOSE