Termeni si conditii de folosinta:

www.pigeonracing.ro vă transmite această Notă de informare pentru a vă explica modul în care stabilim termenii si conditiile in care puteti utiliza website-ul.

Proprietarul acestui website este Peperigeanu Sergiu si poate fi contactat la adresa pigeonracing.ro@gmail.com

1. Acest site este un site de prezentare a activitatii noastre de crestere a porumbeilor la nivel de hobby.

2. Esti de acord sa nu folosesti acest site in scopuri ilegale.

3. Disclaimer (eliberarea de sub orice forma de obligatii, pretentii si responsabilitati) www.pigeonracing.ro nu face nici un fel de garantie de vreun fel (fie explicita sau implicita) referitor la materialele de pe acest site. De asemenea www.pigeonracing.ro nu garanteaza ca transmiterea acestor materiale nu va fi interpretata si nu garanteaza ca materialele nu contin erori sau ca ele pot fi corectate.

4. Site-ul www.pigeonracing.ro publica materiale facute de catre administratorul site-ului sau de alte persoane sau de alte site-uri  sau poate avea orice fel de parteneriat sau colaborare cu alte persoane sau site-uri.

5. Toate persoanele care viziteaza site-ul pot folosi materialele doar in scop informativ, in forma in care sunt postate pe site si doar pentru ei insisi. Articolele de pe site pot fi copiate si pe alte site-uri sau copiate in scop informativ, precizadu-se sursa acestora: www.pigeonracing.ro impreuna cu un link catre acest site sau catre articolul copiat.

6. Drepturi de autor: administratorul acestui site are toate drepturile aspura acestui site, inclusiv drepturile de autor, si asupra a tot ce se afla pe site (sau pe serverele pe care este gazduit site-ul, sau pe orice alta locatie care are legatura cu site-ul) in orice fel posibil.

Aceasta pagina este in constructie.

Ultima actualizare: 24.02.2019

.